Lidmaatschap hernieuwing

Zoals elk jaar is de tijd gekomen om je jaarlijks lidmaatschap van ICF Global en van de Belgische afdeling van ICF te vernieuwen. Als professional in coaching weet je hoe belangrijk het is om deel uit te maken van een vereniging die jouw beroep promoot, die je toelaat om voortdurend bij te scholen en die je ook ondersteunt om jouw certificatie te behalen en/of te behouden.   

 

Nieuw: preferentieel tarief

Het grote nieuws is dat wij je een voorkeurtarief aanbieden voor het vernieuwen van je ICF Belgium lidmaatschap indien je dit tijdig doet, d.w.z. vóór 31 maart 2022. In dat geval kost jouw lidmaatschap van ICF Belgium je slechts 125 euro. Vanaf 31 maart kost de verlenging van je lidmaatschap voor het lopende jaar het gebruikelijke bedrag van 175 euro. Deze maatregel heeft geen gevolgen voor het lidmaatschapsgeld van ICF Global.  

 

Uw voordelen

De lijst is lang en wij verwijzen je graag door naar de volgende pagina om ze allemaal te raadplegen.

Denk eraan, als lid van ICF Belgium, geniet je van een Burgerlijke Aansprakelijkheidsverzekering voor het beroep van professioneel coach vanaf 80 euro/jaar. Deze verzekering tegen een onklopbare prijs dekt ook je activiteiten als trainer.

Overzicht van onze activiteiten

Het jaar 2022-2023 belooft diverse activiteiten en nieuwigheden. De evenementen die je reeds kent, zoals de coach evenings, de coaching lunches, de coach groeipool, de webinars in het Frans, Engels of Nederlands,... zullen blijven plaatsvinden, live online of fysiek op locatie in België.  Onze activiteit tijdens de Internationale Week van de Coaching zal erop gericht zijn de aandacht van de media en het grote publiek te vestigen op het belang van professionalisme in coaching. Wij willen hen pro-actief en doeltreffend informeren en hen, met uw hulp, laten ontdekken wat coaching is.  

Wij zetten ons partnerschappen verder met het Rode Kruis en met de organisator van de HR Excellence Awards, een ceremonie die meer dan 700 managers en andere belangrijke spelers in Human Resources in België samenbrengt.

Wij hebben ook een alliantie gesloten met de EMCC om de media en het grote publiek bewust te maken van het belang van professionalisme in ons beroep. Deze alliantie heeft de intentie om ons in de toekomst in staat te stellen doeltreffend te reageren op misleidende of onjuiste informatie die over coaching wordt verspreid.


In de praktijk, hoe te vernieuwen

Vanaf 01/01/2022 kan je reeds je lidmaatschap voor ICF Belgium hernieuwen.

Hoe doe je dat?

Ga naar jouw profiel, klik op "Lidmaatschap beheren" en hernieuw je lidmaatschap, die wordt geldig tot 31/3/2023. Opgelet, alleen als je reeds in 2021 lid was, kan je hernieuwen..

En vergeet ook niet je lidmaatschap bij ICF Global te hernieuwen…

https://coachingfederation.org/renew-membership

Zoals je kan zien, staan we samen sterker. Door jouw jaarlijkse bijdrage aan ICF Global en aan de Belgische Chapter van ICF , stel je ons in staat om professionele coaching te blijven promoten en onze initiatieven te ondersteunen om het aantal ICF coaching professionals in België te verhogen. 

We kijken er naar uit je spoedig te mogen verwelkomen op een van onze evenementen!