SAVE THE DATE tijdens ICF International Coaching Week 2022  voor dit uniek publiek online lunch-event van ICF Belgium: ‘The overview effect –  A metaphore for coaching’

1. Wat is coaching? Vergelijking met het Overview Effect.
2. Wat is de golden standard in coaching?

Mis deze unieke presentatie niet tijdens The International Coaching Week!

Als coaches proberen we onze cliënten zinvolle inzichten te laten creëren door hen te wijzen op het feit dat "het allemaal om perspectief draait". De worstelingen van onze coachees ontstaan vaak door een te beperkte kijk op de dingen die op hen van invloed zijn, die ook volgt op de beperkingen van de fysieke locatie of omgeving waarin ze werken of leven. Men is zich er vaak eenvoudigweg niet van bewust, niet in staat om mentale processen en zienswijzen te scheiden van zo'n privé- of professionele locatie of omgeving. 

Dat is waar het Overview Effect om de hoek komt kijken en de unieke ervaring van astronauten ons en onze cliënten kan inspireren. Astronauten waren ook, voordat ze opstegen, 'beperkt' tot een wereldbeeld van binnenuit, maar ze hebben geleerd dat je kunt vertrekken en letterlijk een brede holistische kijk op je leefomgeving kunt krijgen, kunt reflecteren, evalueren, je verwonderen, kiezen en dan voorzichtig terugkomen. 

 
Wil je graag mee aan boord voor onze boeiende vlucht, geleid door Angelo Vermeulen, voormalig crew commander van de eerste, door NASA gefinancierde Mars simulatie van HI-SEAS, bioloog en kunstenaar?
Sluit je dan aan bij ons space-platform op 19 mei 2022 en onze spreker bezorgt jou sowieso een Overview Effect!

Voor wie?

Zowel HR managers, leiders, coaches als journalisten nodigen we van harte uit op 19 mei 2022 voor onze online conference die plaats vindt tussen 12:00 en 15:00. 

 

Programma:

 • 12:00: Ontvangst 

 • 12:15: Welkomstwoord van onze voorzitter, Pascale Perard (FR-NL-ENG)

 • 12:30: Voordracht van Angelo Vermeulen (ENG), Space systems researcher, former crew commander of the first NASA-funded HI-SEAS Mars simulation

  • Wat is het zogenaamde Overview Effect?

  • Persoonlijke ervaring als crew commander van de HI-SEAS Mars simulatie, door NASA gefinancierd

  • Welke inzichten tonen parallellen met het effect van een professioneel coachingtraject voor leiders en ondernemende mensen?

 • 13:30: Q&A (FR-NL-ENG)

 • 13:45: Hoe beïnvloedt ICF coaching verhoogde effectiviteit, talent management, leiderschapsvaardigheden in de toekomst (ENG) - Gepresenteerd door Manbir Kaur, ICF Professional Coaches Global Board of Director, Executive & Leadership Coach in New Delhi (ICF-MCC). Manbir is auteur, keynote spreker en bijdrager aan verschillende publicaties & media, waaronder HBR

  • De 8 kerncompetenties waaraan ICF certified coaches moeten blijven voldoen

  • Het belang van een kwaliteitslabel en een ethische code

  • Voor wie is ICF coaching bedoeld?

  • Q&A  (ENG)

 • 14:15: Opportuniteit om contact te leggen met Angelo Vermeulen, Manbir Kaur, het ICF Belgium chapter team en met ICF certified coaches op het virtueel ‘space-platform van Gather Town.

 • 15:00: Officiële afsluiting van ICW 2022 Belgium edition

 

Experience it yourself!

Deelnemers aan dit event kunnen profiteren van een kosteloze professionele coachingsessie. Vraag naar onze voorwaarden.

Continuous Coaching Education Units voor coaches:  CCEU’s aan te vragen op deze pagina, na het bijwonen van het event.

GUEST CODE op aanvraag, vraag ons naar de voorwaarden.

 Voor vragen omtrent dit event: pascale.perard@coachingfederation.be

  

Waarvoor staat ICW internationaal? 

De International Coaching Week (ICW), die in 1999 van start ging, is een wereldwijd georganiseerd evenement met als doel de waarde van het werken met een professioneel gecertificeerd coach onder de aandacht te brengen en de resultaten en vooruitgang te verkennen en leren ervaren die door het coachingproces kunnen worden bereikt. In 2022 zal de ICW plaatsvinden van 16 tot 22 mei.

Professionele coaching heeft de kracht om individuen en organisaties te transformeren, maar wat is een betere manier om deze transformerende kracht te ontdekken dan door het zelf te ervaren
Tijdens de ICW moedigen we individuen en organisaties over de hele wereld aan om de mogelijkheden die professionele coaching biedt te begrijpen, te verkennen, te testen en te ontdekken. Je hebt de mogelijkheid om deel te nemen aan een verscheidenheid aan ICW-evenementen, webinars, conferenties, educatieve workshops, paneldiscussies, openbare coachingdemonstraties, pro bono sessies en nog veel meer activiteiten die door onze ICF chapters en leden in hun lokale gemeenschappen worden georganiseerd.
Stel jezelf open voor nieuw leren en nieuwe ervaringen. 

De ICF Belgium chapter heet u van harte welkom op ons nationaal event tijdens ICW, op 19 mei 2022. 

Virtual (webinar)

Gepresenteerd door Angelo Vermeulen en Manbir Kaur


Wanneer? Op 19 mei 2022
Van 12:00 tot 15:00

Prijs
Non-members € 40,00
Members Gratis
CCEU's
Kerncompetenties : 1
Business dev : 1
Personal dev : 0
Andere : 0

Mijn CCEU ophalen