Katrin VAN BLADEL : De kracht van je coaching is rechtevenredig met de kwaliteit van je aanwezigheid. (Ook in company)

International Coaching Week - 6 May 2021 - Coaching and Companies 

14.00 – 14.45 : Katrin Van Bladel (FR)

Tijdens deze korte workshop neem ik jullie mee in de kracht van voluit aanwezig zijn.

Vanuit mijn werk met coaches als mentor ervaar ik dat het idee veelal leeft dat in het bedrijfsleven het er allemaal wat rationeler aan toe (moet) gaan. 

Deze overtuiging is een gevaarlijke voedingsbodem voor coachings louter van hoofd tot hoofd. 

Het is mijn overtuiging dat door kaderleden, leidinggevenden en executives niet alleen in het rationale doch ook in het emotionele en intuïtieve aspect mee te nemen, het effect van onze coachings voor alle partijen veel groter kan zijn.

Tijdens deze korte workshop neem ik jullie mee in de kracht van voluit aanwezig zijn. Tevens daag ik jullie graag uit op jullie overtuigingen rond dit thema in een in company-omgeving.


Speaker :

Katrin Van Bladel is Master in de Rechten, Coach MCC - ICF, Master NLP, Practitioner Enneagram, Practitioner Inzichten Discovery,...

Na 25 jaar ervaring in de bedrijfswereld (als advocaat, auditor en manager), heb ik mij volledig toegelegd op coaching. 

Coaching is mijn grote passie omdat het me toelaat mijn missie ten volle te realiseren: mensen uitdagen tot evolutie en groei. Ik geloof rotsvast in het potentieel van mensen, en ik vind het een groot voorrecht mensen te mogen bijstaan in het waarmaken van hun dromen en doelen. 

Om de coachingsattitude, die de basis is van coaching, nog meer te verspreiden, heb ik zo'n 10 jaar zeer actief en intensief gewerkt als lead trainer in een professionele ICF gecertificeerde coachingsopleiding (Root-Grow-Bloom bij The Coaching Square). Hierdoor en door zo'n 10.000 uur business coaching heb ik mij het vak van coach op het hoogste niveau (MCC-ICF) eigen gemaakt, evenals het vak van trainer en bevlogen spreker. 

Momenteel ben ik co-sponsor van en lead trainer in een nieuw ICF Certified Coach Program, het CCP Certified Coach Program (Fundamentals & Advanced) samen metC4C.

Belangrijkste focus : mentor coach voor executives en coaches

 

Program ICW 2021

 

Register now!