Een zoom meeting om je vragen, twijfels en ervaring met virtuele coaching met anderen te delen!

Aandacht deze vergadering is voorbehouden aan de leden van ICF Blegium. Het aantal plaatsen is beperkt tot 100. 

Meer dan ooit is onze coachingwereld een VUCA-wereld geworden (Volatile, Unpredictable, Complex en Ambiguous). Die vereist dat we zeer creatief worden om de effectieve relatie met onze klanten onder de loep te nemen.

Een van de oplossingen is coaching op afstand door gebruik te maken van internettechnologieën. Voor de meesten onder ons is het geen probleem om dit aspect onder de knie te krijgen. 

Maar hoe zit het met onze klanten? Zullen zij dit nieuwe kader aanvaarden en zich hierbij zelfverzekerd en voldoende veilig voelen? Zal de reflectie van de coach net zo rijk zijn?

En hoe zit het met mij als coach? Wat zijn mijn aannames rond virtuele coaching? Zal ik vertrouwen hebben in de kracht van mijn aanwezigheid en in mijn vermogen om actief te luisteren? Hoe moet ik bepaalde aspecten van mijn praktijk transformeren?  

Door je in te schrijven voor deze workshop, kan je jouw vragen hierover kwijt. We exploreren samen mogelijke antwoorden.

Op dinsdag 7 april geven Thea Bombeek, Gaëtane Lenain en Philippe R. Declercq de workshop in het  Nederlands. We plannen een opvolging meeting in op 21 april!

De vergadering wordt opgenomen. De opname zal daarna gepubliceerd worden en ter beschikking aan niet-leden gesteld.

ICF Belgium

Virtual (webinar)

Presented by Thea Bombeek & Philippe Declercq


When? On Apr 7, 2020
From 20:00 to 21:00

Pricing : Free
Go to the subscription website