Integrale Coaching Professional is het vervolg op de Essentials en het tweede onderdeel van onze ICF-geaccrediteerde ACTP/Level 2 opleiding Integrale Coaching. Op 11 dagen tijd leer je mensen coachen op gebieden waar je voorheen minder zelfzeker en succesvol was.

Je proeft van een rijk palet aan toptechnieken uit alle hoeken van de coachwereld. Je beheerst moeiteloos de traditionele kaders én zet telkens weer volledig unieke sessies neer. Je leert coachen op gebieden waar je voorheen minder zelfzeker en succesvol was.

Intuïtie en creativiteit krijgen een centrale rol. Je leert met gemak en humor alles wat er gebeurt in een sessie te gebruiken om resultaat te boeken. Je bekwaamt jezelf in onze gepatenteerde houding van 'niet-weten' en flow. Je stroomt als vanzelf naar de essentie van de vraag – en de helende beweging.

Je ontwikkelt je eigen stijl als coach. Iedereen heeft zijn eigen voorkeuren, op technisch én op inhoudelijk vlak. De Integrale methode is open: alles wat je al kon en nog zal bijleren, kan je meenemen en gebruiken. We moedigen zelfs actief aan dat je je eigen persoonlijke palet uitwerkt.

In een notendop:

  • 11 lesdagen (82,5 lesuren)
  • 5 geobserveerde coachgesprekken met schriftelijke feedback
  • 2 groepsintervisies (7 lesuren)
  • 2 individuele supervisies (3 uren)
  • 1 certificatiedag met feedback over een coachingssessie op PCC niveau
Coach Education

Présenté par Benjamin Ball (MCC)


Quand ? Du 12 sept. 2024 au 31 janv. 2025
De 09:30 à 17:00

Où ? Gent
Sint-Salvatorstraat 18 / 104, 9000 Gent

Prix : 3 995,00 €
Aller sur le site d'inscription