ICF Belgium Prism Award 2019 - Voor en sterke coaching cultuur in organisaties

Het Belgische Chapter van de International Coach Federation heeft het genoegen de lancering van de allereerste editie van het ICF Belgium Prism Award aan te kondigen. Deze exclusieve prijs viert bedrijven en organisaties in België die een sterke professionele coaching cultuur geïnitieerd hebben!

Dankzij The ARC Group, de winnaar van de award wordt bekend gemaakt tijdens de prestigieuze Corporate HR Awards ceremonie op 14 november 2019.

Snelle links: 

- het aanvraagformulier downloaden (nominatie voorbereiding)

- het officiële formulier in te vullen (verzending van de nominatie)


 

De kandidaatstellingen voor de eerste editie van het ICF Belgium Prism Award gaan binnenkort van start!

Ben je een ICF coach en heb je aan een professioneel coachingsprogramma deelgenomen binnen een organisatie of bedrijf in België? Zo ja, dan nodigt het Belgische ICF Chapter je uit om je bekend te maken!

Het ICF Belgium Prism Award 2019 beloont namelijk organisaties die een coachingsprogramma hebben opgestart dat de professionele ICF normen respecteert, essentiële strategische doelstelling aanvat, een organisationele cultuur creëert en een meetbare en merkbare positieve impact heeft.

Het ICF Belgium Prism Award 2019 is dan ook de perfecte gelegenheid voor organisaties en bedrijven om, ongeacht hun omvang of sector, hun successen te vieren en te delen met leden uit de bedrijfswereld.

Het eerste ICF Belgium Prism Award zal uitgereikt worden door de twee co-presidenten van de Belgische ICF Chapter gedurende de prestigieuze Corporate HR Awards plegtigheid op 14 november 2019 in de Château du Lac in Genval.

 

Ben je coach en had je graag een bedrijf of organisatie voor het ICF Belgium Prism Award 2019 willen nomineren, dan moet je aan de volgende voorwaarden voldoen.

De persoon die het bedrijf of de organisatie nomineert moet een actief lid zijn van het Belgische ICF Chapter en een geldige ICF certificering bezitten. Deze persoon moet eveneens hebben deelgenomen, als interne of externe coach, aan het coachingsprogramma dat momenteel wordt voortgezet in de genomineerde organisatie. Het bedrijf of de organisatie mag privaat of openbaar zijn en moet in België bevestigd zijn.

Met coachingsprogramma wordt bedoeld:

- Coaching uitgevoerd in de genomineerde organisatie door interne of externe ICF gecertificeerde coaches

- Erkende ICF training voor medewerkers van de organisatie omtrent ICF coach competenties.

In ieder geval, moeten de kosten van de coaching en de training door het bedrijf gedragen worden.

*Edit*: Het coaching programma ging ten laatst in 2018 van start en is momenteel nog steeds aan de gang. (Uitbreiding van de ontvankelijkheidscriteria).

 

In de praktijk :

De kandidaatstellingen voor het ICF Belgium Prism Award kunnen tussen 15 april en 28 juni 2019 ingediend worden.

Om je zo goed mogelijk voor te bereiden op de kandidaatstelling kan je hier de vragenlijst verkrijgen. Deze vragenlijst helpt je verder om alle nuttige informatie te verzamelen om het kandidaatsdossier op te stellen. De vragenlijst is in het Engels, maar indien hulp gewenst is kan je de Task force hier contacteren.

Word je graag op de hoogte gehouden over het ICF Belgium Prism Award en over wat de Belgische ICF Chapter organiseert, schrijf je dan hier in op onze nieuwsbrief.

Laat ons weten als je vragen hebt. We helpen je graag verder.

We wensen jullie veel succes!

De ICF Belgium Prism Award 2019 Task Force

prismaward@coachfederation.be

Voor meer informatie over de ceremonie van 14 november 2019, klik hier.