Hoe overleef ik mijn collega’s:

Tools voor zelfvertrouwen op het werk

19u00 – 19u45 : Onthaal/networking - Zoom

20u00 – 21u30 : Conferentie (+ Q&A) - GotoWebinar

Als je eenmaal bent geregistreerd, ontvang je kort voor de start van het evenement een e-mail met een link om je aan te melden bij het evenement.

Werk je zelf voor of met een toxisch functionerende persoon? Heb je nog geen manier gevonden om daarmee om te gaan zodat je geen last hebt van hun gedrag?

Bedrijfsschorpioenen zijn er overal. Het zijn bazen, collega’s of medewerkers die door hun destructief functioneren je zelfvertrouwen ondermijnen. Zonder dat je het beseft, negeer je je intuïtie en word je op een negatieve manier beïnvloed. Die neerwaartse spiraal doorbreken is niet altijd gemakkelijk.

Met de juiste aanpak kun je wel degelijk het roer omgooien en leren omgaan met dit soort gedrag. Deze workshop is bedoeld voor wie de verantwoordelijkheid voor zijn eigen carrière en leven terug in handen wil nemen. Dat kan aan de hand van vier stappen:

1. Bewust worden van wat er speelt

2. Aanvaarden dat je tot nu toe je zelfvertrouwen hebt laten ondermijnen.

3. Je verantwoordelijkheid nemen. Dit betekent de moed vatten om constructief om te gaan met toxisch gedrag. Sleutel hierbij is het bewust worden van je eigenwaarde.

4. Concrete actie ondernemen

In de workshop krijg je concrete tips aangereikt hoe je weerbaar wordt en je leven terug op je het spoor krijgt.

Wat zal je leren in deze presentatie :

1. Inzicht krijgen in wat je tot doelwit van toxisch functionerende persionen maakt

2. Inzicht in strategieën die werken om je zelfvertrouwen te behouden of terug op te bouwen.

3. Tips en tricks om met destructief functionerende personen om te gaan zonder dat ze met je energie aan de haal gaan.

ICF Competenties die aan bodkomen:

• Coaching Presence

• Directe communicatie

• Bewustzijn creëren

Thea Bombeek, MCC, CTPC&M

Thea heeft meer dan 20 jaar ervaring in internationale bedrijven (KBC-CBC en KPMG). Haar sterke punten liggen met name op het gebied van authentiek leiderschap, persoonlijke ontwikkeling, organisatiecultuur, zingeving, communicatie en omgaan met verlies.

Thea behaalde een Master in Kunstgeschiedenis (Universiteit Gent) en een Master in Human Resources Management (Antwerpse Management School). Ze is Master Certified Coach (ICF), Certified Transformation Presence Coach en Mentor (Alan Seale), en contextueel-systemische coach (Leren over Leven).  Ze is de eerste door EMCC gecertificeerde supervisor in België (ESIA).

Thea is de voormalige voorzitter van de International Coaching Federation Belgium. Ze is gastdocent aan de Sociale Hogeschool Gent en ze faciliteert de begeleiding van coaches en HR-managers

ICF Belgium

Gepresenteerd door Thea Bombeek, MCC