Heb je een lange training gevolgd in coaching? Wil je coaching tot een van je beroepsbezigheden maken en meedenken met ervaren coaches om met meer vertrouwen te starten?

 

In deze infosessies kan je terecht met al je vragen over de aankomende Coach GroeiPool. Schrijf je nu reeds in voor deze sessie van 8 september.

 
ICF Belgium is verheugd om de tweede editie aan te kondigen van zijn “Coach Groeipool ” -programma vanaf september 2022, met als doel coaches te ondersteunen die een lange opleiding in coaching hebben gevolgd (ACTP of ACSTH) .
Het project is opgedeeld in 6 workshops. De workshops zijn geen opleiding maar momenten van individuele en collectieve reflectie in de vorm van mentoring en coaching door en met collega’s, om na te denken over jouw praktijk vanuit je meest authentieke zelf. Elke workshop wordt pro bono geleid door een gecertificeerde ICF-coach.
Voorgestelde thema's:
1. Mijn nieuwe identiteit als coach: wat is er voor mij veranderd? wat is mijn houding als coach? wat is mijn visie op coaching? hoe kan ik het eenvoudig uitleggen aan mijn gesprekspartners?
2. Mijn legitimiteit als coach: wat maakt mij legitiem in deze job? Hoeveel investeren in toekomstige opleidingen?
3. Mijn status: hoe kan ik mijn activiteit financieel en juridisch verzekeren? Wat zijn de risico's?
4. De voorwaarden om te leven van coaching: welke waarde hecht ik aan mezelf als coach? welk aanbod komt het dichtst bij mijn waarden?
5. Bepalen van mijn coaching-aanbod: wie zijn mijn "doelklanten"? mijn opdrachtgevers? onderscheidt mijn aanbod zich? hoe positioneer ik me op de markt?
6. Afronding en synthese, pitch, feest.
 
De workshops vinden plaats op zaterdagochtend van 10.00 uur tot 12.30 uur. Ze worden online georganiseerd op de volgende data in 2022 en 2023:
- 24 september, 15 oktober, 19 november, 10 december, 21 janurai en 18 februari
Locatie: online op Zoom; een zoomlink wordt meegedeeld aan ingeschreven coaches voor de zes workshops.

 

De enige vereisten: een langdurige coachopleiding (ACSTH of ACTP) geaccrediteerd door ICF hebben gevolgd en met succes hebben afgerond, lid zijn van ICF Global en zich ertoe verbinden alle 6 workshops bij te wonen.

 
Voor de zes workshops wordt slechts 60 € / persoon gevraagd als bijdrage in de kosten.
Johan Van de Put en Carine Dognie zijn  ICF-ambassadeur, verantwoordelijk voor het programma in respectievelijk het Nederlands en het Frans. Zij beantwoorden hier graag uw vragen:
johan.vandeput@coachingfederation.be (NL) en carine.dognie@coachingfederation.be (FR)
 
ICF Belgium

Virtual (meeting)

Gepresenteerd door Johan Van de Put - Ambassador ICF Belgium, in samenwerking met Frank Van den Eynde, Diana De Wit, Hilde Debackere en Pascale Perard, voorzitter van ICF Belgium.


Wanneer? Op 8 sep. 2022
Van 19:30 tot 21:00

Prijs
Member : Gratis
Corporate : Gratis
Student : Gratis
Non member : Gratis
Registreer
CCEU's
Kerncompetenties : 0
Business dev : 0
Personal dev : 0
Andere : 0

Mijn CCEU ophalen