Les Midis du Coaching 

23 september 2021 van 11.00 tot 13.00 uur

Na uw inschrijving zal de Zoom-link u enkele dagen voor het evenement worden toegestuurd.

Durf stouter te zijn als coach 

Benjamin Ball


Als coach is jouw grote kwaliteit dat je empathisch bent. Je voelt mee en exploreert in de wereld van je coachees waar anderen zich beperken tot advies of afhaken. Je voelt aan wat moeilijk is en geeft steun en ruimte zodat ze zich kunnen uitdrukken.

Die kracht is soms ook een valkuil. Want onze coachees reageren wel eens instinctief met weerstand, ze houden (onbewust) vast aan oude patronen. Heb je ook al eens het gevoel gehad na een gesprek dat er meer inzat ? Dat je wat te braaf was ? Dat je je misschien zelfs een beetje hebt laten doen ?

Hoe kan je lief blijven voor het deel van je klant dat wil veranderen, en kordaat zijn met het deel dat tegenwerkt ?

In deze praktische workshop krijg je tips en tricks, en handige uitspraken en technieken om pittiger uit de hoek te komen zonder dat je gesprek ‘ontploft’.


Benjamin is een gepassioneerde, krachtige trainer/coach met een sterke visie. Zijn warme en directe stijl zorgt ervoor dat mensen zich goed voelen en dat ze snel en efficiënt kunnen bijleren.

Zijn favoriete onderwerpen zijn het ondernemerschap en het ontdekken van onzichtbare drijfveren in werk en leven. Vanuit zijn voorliefde voor creatieve, fysieke en systemische formats begeleidt hij mensen naar duurzame verandering die past bij wie ze zijn en de ruimere context waarin ze leven.

Binnen YourCoach is hij de gevleugelde leeuw; metafoor voor de exploratie van nieuwe mogelijkheden, creatieve kracht en fysiek bewustzijn. Hij houdt van squash en surfen, en van zijn zoontje Dean.

Naast zaakvoerder van YourCoach is Benjamin Loopbaanbegeleider in Gent en bezieler van de coachopleiding Integrale Coaching en de Master Classes Creatief/Fysiek Coachen en Systemisch Coachen.

ICF Belgium

Virtual (meeting)

Presented by Benjamin Ball MCC, ACTP opleider, zaakvoerder YourCoach


When? On Sep 23, 2021
From 11:00 to 13:00

Price
Member : Free
Corporate : Free
Student : Free
Non member : €20.00
CCEU's
Core competencies : 2
Business dev : 0
Personal dev : 0
Other : 0

Get my CCEU Certificate